Novogodišnja noć – Direktor Vukić i menadžment preduzeća posetili toplanu „Konjarnik“

Novogodišnja noć – Direktor Vukić i menadžment preduzeća posetili toplanu „Konjarnik“

Beograd, 1. januar 2023. godine (01:00) – Vanja Vukić, direktor JKP „Beogradske elektrane“ i menadžment preduzeća obišli su proizvodno postrojenje jedne od najvećih beogradskih toplana i uverili se da su stanovi korisnika topli i u novogodišnjoj noći.

Vukić je u prazničnom raspoloženju čestitao Novu godinu zaposlenima koji odgovorno obavljaju posao i čine sve da domovi potrošača budu topli ne samo u vreme velikih praznika već svakoga dana u toku grejne sezone.

-Hvala vam što novogodišnju noć provodite na radnom mestu, predani poslu i što brinete o našim korisnicima. Godina u koju smo zakoračili samo je još jedan veliki izazov za nas. Udužićemo naše znanje, želju za uspehom i ljubav prema poslu kako bismo našim korisnicima i u narednim mesecima pružili najbolju uslugu. Veoma mi je važno da čujem vaš glas i da vam obezbedim najbolje uslove za rad jer je toplana vaša druga kuća u kojoj morate da se osećate sigurno i zadovoljno, istakao je Vukić u razgovoru sa zaposlenima.

Tom prilikom Vukić je pohvalio i sve zaposlene u gradskim službama koje odgovorno ispunjavaju svoje radne zadatke i poželeo svim građanima Srbije srećne novogodišnje praznike.

Neka vam Nova godina donese pre svega dobro zdravlje i ispunjenje svih želja. Neka svaki dom u našoj zemlji bude ispunjen radošću, ljubavlju, veseljem i toplinom. Srećna Nova godina!, poželeo je Vukić.