Obaveštenje za potrošače – preuzimanje računa

Obaveštenje za potrošače – preuzimanje računa

Poštovani potrošači,

Obaveštavamo vas da je JKP „Beogradske elektrane“ formiralo  račune za mesec oktobar. Račune možete da preuzmete lično na šalteru Direkcije za snabdevanje JKP „Beogradske elektrane“ u Cara Dušana 141 u Zemunu. Pored toga, zahtev za dostavu računa možete da uputite preko portala preduzeća https://beoelektrane.rs/ (Korisnički servis – Portal za korisnike – Reklamacije na račun, žalbe, zahtevi – Zahtev – Zahtev za dostavu dokumentacije – Račun). Takođe, možete da nam se obratite i preko Servisnog centra grada Beograda pozivom na broj telefona 11-0-11.

Obaveštavamo vas da je i JKP „Infostan tehnologije“ formiralo račune za mesec oktobar. Račune možete da preuzmete lično u bilo kojoj ekspozituri u direkciji ovog preduzeća.

U ime JKP „Infostan tehnologije“ vas podsećamo da već dve godine imate mogućnost i da svoje račune preuzimate i plaćate preko platforme za elektronsku dostavu i plaćanje računa- e.Sanduče –  https://esanduce.rs/prijava.

Ukoliko ste u mogućnosti, možete da se registrujete na Platformu i na taj način preuzmete i platite račune bez odlaska u platnu instituciju, bez čekanja u redu i bez čekanja dostave računa na kućnu adresu.

Račune JKP „Infostan tehnologije“ možete da platite bez  troškova provizije u ekspoziturama na Vračaru, Novom Beogradu, Paliluli, Čukarici, Starom gradu, Zemunu i u direkciji JKP „Infostan tehnologije“.